Integritetspolicy

Allmänt

Din personliga integritet är mycket viktig för oss. Därför vill vi informera dig hur vi skyddar dina personuppgifter på Lidingö Ju-jutsuklubb. Dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddsförordningen (GDPR) och annan svensk dataskyddslagstiftning.

Kontaktformulär / Uppgifter i kontaktformulär

När du lämnar synpunkter eller ställer frågor med hjälp av vårt kontaktformulär till oss sparas de uppgifter som du skickar till oss. Anledningen till varför vi sparar dessa uppgifter är för att vi ska kunna besvara dina frågor. Dina personuppgifter är föremål för dataskydd och kommer endast att samlas in och lagras för kontaktändamål. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem. Vi kommer under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part utanför Lidingö Ju-jutsuklubb eller använda eller lagra dem för andra ändamål.

Cookies

I en del av vår hemsida används kakor och annan liknande teknik (”Kakor”). En kaka är en liten fil bestående av bokstäver och siffror som vi kan komma att placera på din enhet för att lagra och ibland spåra information om dig. Kakor och liknande teknik som vi använder är avsedda för analys. På så sätt kan vi särskilja dig från andra användare av webbplatsen eller någon av våra övriga Tjänster. Det hjälper oss att förbättra din upplevelse när du använder webbplatsen eller andra Tjänster och att förbättra Tjänsterna.

Google reCAPTCHA

Som skydd mot robotar använder vi tjänsten reCAPTCHA från Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google“) i USA. I denna tjänst ingår överföring av din IP-adress och ev. ytterligare uppgifter till Google som krävs för tjänsten reCAPTCHA. För dessa uppgifter används företaget Googles olika dataskyddsbestämmelser. Mer information om Google Captchas integritetspolicy hittar du här: https://policies.google.com/privacy.